То не е хубост, то не е чудо - добре, че най-после прогледнах,
в теб отдавна влюбен съм лудо, отдавна от теб съм обсебен.
Знам - недостоен съм, самовлюбен и глупав - към теб не намерих подход валиден,
искам само да те целувам сутрин - най-хубавата жена на север от антарктида.
***
... на календара написах с червено - тя обича ме. Мене!
Дъждът отми греховете ми - застанах чист като ангел
и се докоснаха световете ни - най-после, трябваше.
Пак самовлюбен и глупав, тъп, нелеп, нелогичен
посегнах да взема сърцето ти -
не искам "ей, толкова", искам всичко...!
***
... подложи си лицето на вятъра,
добрите момичета в рая отиват,
лошите - те си ходят навсякъде.
© Чичо Стоян All rights reserved.
на север от Антарктида", браво!!!