28 дек. 2019 г., 00:14

Ти си моята любов голяма 

  Поэзия » Любовная
425 1 1

Душата ми за теб гори,

отново искам да сме двама,
винаги ще те обичам теб дори...
когато в живота ми те няма.

Няма те, това е... ще приема, 
но чувствата към теб, не мога да ги скрия, 
ти си моята любов голяма
и от мислите си, няма как да те изтрия.

Тръгна си, отиде си от мен, 
не ме обичаш и разбирам, 
но аз ще те обичам до последният си ден
и болката и мъката в сърцето ще събирам. 

Ти си моята любов и мъка
ти моето, тъй тежко бреме, 
ще те пазя винаги в сърцето тука
и болката не може никой да я вземе. 

Само ти любов ще я отнемеш, 
ако пак при мене се завърнеш, 
болката и мъката от мен ще вземеш
и радостта в живота ми ще върнеш. 

Без теб не мога, тихо плача, 
боли ме много, не отричам
и въпреки, че аз за тебе нищичко не знача, 
аз пазя те в сърцето си и те обичам. 

Ти си моята любов голяма, 
колко те обичам, сметка си не даваш
и въпреки, че теб до мен те няма,
завинаги в сърцето ми оставаш!

© Виктория Йолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Намери някаква по-ярка страст в живота си от тази изгора, Вики.
    Несподелената любов е мъчилка, да се примириш с нея е присъда..
Предложения
: ??:??