Точно в този момент, точно в тази минута,
тишината разкъсват жужащи пчели.
И светът се сгушил в цъфтящия люляк…
Безпогрешно го виждам във твойте очи.
Точно в този момент, точно в тази минута,
бели облаци движат се бавно над нас.
Идва буря. В окото на дива кошута
ти ще видиш кълбото на женската страст.
Точно в този момент, точно в тази минута,
ще застинат стрелките. Светът ще заспи.
Безнадеждно ухае… Ухае на люляк.
Тишината разкъсват жужащи пчели…
© Ева Корназова Все права защищены