Apr 14, 2016, 5:53 PM

Точно в този момент... 

  Poetry » Love
1231 1 9

 

Точно в този момент, точно в тази минута,

тишината разкъсват жужащи пчели.

И светът се сгушил в цъфтящия люляк…

Безпогрешно го виждам във твойте очи.

 

Точно в този момент, точно в тази минута,

бели облаци движат се бавно над нас.

Идва буря. В окото на дива кошута

ти ще видиш кълбото на женската страст.

 

Точно в този момент, точно в тази минута,

ще застинат стрелките. Светът ще заспи.

Безнадеждно ухае… Ухае на люляк.

Тишината разкъсват жужащи пчели…

 

© Ева Корназова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??