3 янв. 2023 г., 10:26

Тогава 

  Поэзия » Любовная
209 1 0

             

       Тогава

 

Когато звездите избягат

от чудното синьо небе,

когато мечтите докоснат

със обич пак твойто сърце,

 

тогава по пътища светли

душата ми търси те пак,

тогава със теб мълчаливи

откриваме в чувствата знак.

 

Тогава аз зная отново,

че мислиш си само за мен.

Тогава със чудното слово

се ражда и новият ден.

 

Тогава те искам, желая

далечен и близък и мил!

Любов по-голяма не зная,

със нея нас Бог е дарил.

 

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??