8 авг. 2020 г., 07:29

Той 

  Поэзия
707 4 9

Той ме обича и когато не съм за обичане,

когато пожарите в мен горят му сърцето,
когато има всички причини за отричане, 
но той е тук и му виждам лицето.
Той ме обича и когато ме няма,
когато очите си в моите не намира,
когато в мен празнината е голяма, 
но той е тук и надеждите не умират. 
Той ме обича и когато ме мрази, 
когато душата му преди него пристига, 
когато мълча и чакам да ме забрави, 
но той е тук и е всичко, което ми стига! 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??