1 нояб. 2011 г., 11:32

Той 

  Поэзия » Любовная
533 0 2

Мрак обгърнал самотата

на едно разбито сърце,

с разкъсваща болка в душата,

изразена на красиво женско лице.

от ъгъла на празна стая

излиза само тежък дим

от догарящата цигара

на изгубения ù любим.

Него вече го няма,

но тя още пази го там -

дълбоко в душата с надежда,

че ще се върне някой ден сам!...

© Диана Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??