Мрак обгърнал самотата
на едно разбито сърце,
с разкъсваща болка в душата,
изразена на красиво женско лице.
от ъгъла на празна стая
излиза само тежък дим
от догарящата цигара
на изгубения ù любим.
Него вече го няма,
но тя още пази го там -
дълбоко в душата с надежда,
че ще се върне някой ден сам!...
© Диана Димова All rights reserved.
маргаритка с куп въпроси.
търсим отговори. живот загадка. не му се противим.
хубав стих...моята лула дими, само тя ми остана...