28 янв. 2014 г., 22:40

Той 

  Поэзия » Другая
418 0 0

Седи си  той, седи

там някъде

в полите горски.

Мрачни, свити те

от мрак и студ.

 

Но той спокоен бива.

Седи и бавно гледа

как всичко отминава,

сякаш никога не е било.

 

Всеки би си казал,

този е луд.

Но той спокойно си седи,

загледан в необятната далечина.

 

Седи и си мисли,

само каква красота,

не може ли завинаги

аз да остана така.

© Георги Божинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??