24 апр. 2010 г., 20:59

Той е този... 

  Поэзия » Любовная
2762 0 3

Той е този, който остава с мен по цели нощи.
Той е този, който ме кара да винаги да искам още.
Той е този, който в сенките пак ме намира.
Той е този, който дълбоко в душата ми се взира.
Той е този, който ме кара истински да се смея.
Той е този, който ме кара за него да копнея.
Той е този, който ми показа, че не всичко е измама...
Той е този, който ми напомни, че в живота ми за отрепки място НЯМА!
Той е този, който ми показа вярната посока.
Той е този, който ме научи да не съм жестока.
Той е този, който "Обичам те" ми каза.
Той е този, който правилния начин ми показа.
Той е този, който ме научи да се боря.
Той е този, който ме научи никога да не се моля.
Той е този, който никога не ме разплака.
Той е този, който винаги за мен ще чака!
Той е този, който вижда истината във очите.
Той е този, който не причинява сълзите.
Той е този, който никога не наранява.
Той е този, който никога не ме предава!
Той е този, който ми показа кое ме прави щастлива.
Той е този, заради когото съм жива!!!

© Вес Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??