3 июл. 2008 г., 22:35

Той и тя, Тя и той 

  Поэзия » Любовная
774 0 1

Спомен от печална тяхна среща,

шепот от нечути ноти на любов.

Мелодия така зловеща,

обсебва го, превръща го във роб.

 

Сянка в тесен коридор,

някой някога превърнал

в нечий свят затвор.

 

Тя е там със кървави ръце

и пита своето сърце

защо да продължава да живее,

защо, щом няма кой за нея да копнее?

 

И там, от двата края на градчето,

започна да се пише нов сюжет.

За тя и той, загубили сърцето,

за той и тя, изпяти в нов куплет.

© Лия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??