19 мая 2021 г., 09:30

Той животът 

  Поэзия » Свободный стих
633 1 0

Той, животът, е филм –
трагичен понякога,
препълнен с тръни
и камъни остри.
Режисьори,
Директори и т.н. 
Да крачим, наша е пътеката!
И все някога, някъде
на някоя гара
влак без пътници ще спре.
В него ще се кача
и ще изчакам
на място приказно
да ме отведе...
А този влак вълшебен ще е,
аз зная, пътува той
към приказна страна,
в която няма болка и неволя,
в която царува само Любовта.

© МД Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??