30 дек. 2009 г., 10:32

Той, най-сериозно 

  Поэзия » Любовная
654 0 10

Подарява ми дъжд
(най-сериозно!),
подарява луна,
подарява ми облак,
на който се любим,

 

подарява ми глас.
Във замяна от мойта вина
си отчупва.
Подарява ми влюбване,

подарява наивност
и понякога - мейл, зареден
с безпаричие и проблеми.

 

И ми казва: "Обичам те"
Точно той. Само мен.
Есемесно и джиесемно.
 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??