30 июн. 2007 г., 19:48

ТОКОВИ НЕВОЛИ @ 

  Поэзия
648 0 11

Ало, фирматаaaa!

Енерго ли, ЕОН ли,
пък знаеш ли го кво е тва,
със тия, токовите удари
той нашта майка разката.


Един ли, два ли бяха те,
и то в горещи, летни дни.
Ти остави се, но PC-тата, горките...
сдадоха багажа май. Уви!


Ще ги осъдим, тяхна сметка,
да ни закупят новички ПиСи.
И А са го направили отново,
ще ги гоним чак до сетни дни.


Или пък... жицата на кабел ще оголим
и с кеф ще им го пъхнем под опашката.
И както с нас те гадно се е... ха,
тъй ний ще разкатаем майката!

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??