14 мая 2009 г., 07:48

Толкова 

  Поэзия » Другая
714 0 13


Колкото до песента - оттатък,
колкото до другата врата,
колкото от мене до децата -
толкова огромен е света.

А умре ли чувството, копнежът,
ще изровя гробчето с очи.
Ще ми трябва мъничко ковчеже -
колкото един написан стих.

 


© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??