25 июн. 2008 г., 06:50

Толкоз тихо е... 

  Поэзия » Философская
746 0 25

Толкоз тихо е, че чувам

ударите на сърцето...

Те, навярно, в мене будят

усета за Битието,

вярата, че още дишам,

плача, смея се - живея...

Себе си докрай разнищвам

и до болка ми се пее...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??