15 нояб. 2017 г., 08:15

Топли очи 

  Поэзия » Любовная
418 0 1

В нощта залезът се скрива,

чезнат слънчеви лъчи

и тя – мома красива –

погали ме с топли очи.

 

В нощта блещукат звезди –

диаманти сияйни.

О, любов, при мене ти слезни,

разкрий пред мене своите тайни.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??