Nov 15, 2017, 8:15 AM

Топли очи 

  Poetry » Love
448 0 1

В нощта залезът се скрива,

чезнат слънчеви лъчи

и тя – мома красива –

погали ме с топли очи.

 

В нощта блещукат звезди –

диаманти сияйни.

О, любов, при мене ти слезни,

разкрий пред мене своите тайни.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??