1 окт. 2005 г., 19:19

Топли устни,студени очи 

  Поэзия
1370 0 4
Топли устни, студени очи.
Със вина те прегръщам, а сърцето мълчи.
Нови чувства в сърцето напират,
а любовта ми към тебе бавно умира.

Топли устни, студени очи.
Със тъга те целувам, а в душата гори.
Сякаш болка във мене извира,
но не мога да те обичам на сила.

Топли устни, студени очи.
Закъснели погледи, горчиви сълзи.
Прости ми,любов, не това исках.
Прости ми, любов, но друг днес искам.

© Силвето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??