1 oct 2005, 19:19

Топли устни,студени очи 

  Poesía
1381 0 4
Топли устни, студени очи.
Със вина те прегръщам, а сърцето мълчи.
Нови чувства в сърцето напират,
а любовта ми към тебе бавно умира.

Топли устни, студени очи.
Със тъга те целувам, а в душата гори.
Сякаш болка във мене извира,
но не мога да те обичам на сила.

Топли устни, студени очи.
Закъснели погледи, горчиви сълзи.
Прости ми,любов, не това исках.
Прости ми, любов, но друг днес искам.

© Силвето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??