26 июн. 2020 г., 10:04

Топлина 

  Поэзия » Любовная
685 1 0

Макар да си далеч от мене

Усещам твойта топлина.

Топлина на ласка и на обич,

Обзела вече моята душа.

Дните по един се нижат,

Доближават те към моето сърце.

Път незнаен ще поема,

Само за да бъда във твоите ръце.

© Никол Карагогова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??