9 окт. 2020 г., 07:45

Топлина 

  Поэзия
226 0 0

Топлина нуждае всяка земна твар,
който я раздава става господар.


Във душата лесно може да намери,
в нея със тирана, който сили мери.

 

Толкова е просто, че дори обидно,
хиляди години опити - фригидно.

© Рот Кив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??