Oct 9, 2020, 7:45 AM

Топлина 

  Poetry
225 0 0

Топлина нуждае всяка земна твар,
който я раздава става господар.


Във душата лесно може да намери,
в нея със тирана, който сили мери.

 

Толкова е просто, че дори обидно,
хиляди години опити - фригидно.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??