9.10.2020 г., 7:45 ч.

Топлина 

  Поезия
223 0 0

Топлина нуждае всяка земна твар,
който я раздава става господар.


Във душата лесно може да намери,
в нея със тирана, който сили мери.

 

Толкова е просто, че дори обидно,
хиляди години опити - фригидно.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??