6 февр. 2015 г., 20:58

Топлината 

  Поэзия
387 0 2

 

 

На клик разстояние си от мен,

а всъщност недостижимо си далечна,

като два планински върха снежни

сме от глетчер леден разделени...

 

Ръката си протягам да те усетя,

но скрита зад виртуалните завеси,

ти се пазиш от вихрите във мене,

изваяли те ледена принцеса.

 

Дали ще дочакам снегояда,

онзи топъл южен вятър,

който разтапя преспите в душата

и зимата превръща в лято...?

 

Знам ли? Но се надявам...

Защото вярвам в топлината...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, Мина! Както на теб, така и на топлината на оценилите приятели!
  • Прекрасен южен вятър!
    Поздравления за прекрасната творба!
Предложения
: ??:??