Гадно време, гадно време.
Злост в душицата ми дреме.
Топло, топло и завре
бирата ми със мезе.
Гадно, мръсно ципокрило,
как пък бира си пропило.
Тая чаша си е моя.
Що на кацна ей при тоя?
Стига плувало така.
Марш от мойта Астика.
Вече, гледам, се напи.
Хайде бягай, отлети.
Хич не гледайте към мен.
Ще я пийна без проблем.
Топло, топло, ще се мре.
Дайте бира, инак зле.
© Хийл Все права защищены