27 jul 2008, 10:41

Топло 

  Poesía » De humor
974 0 4
 

Гадно време, гадно време.

Злост в душицата ми дреме.

 

Топло, топло и завре

бирата ми със мезе.

 

Гадно, мръсно ципокрило,

как пък бира си пропило.

 

Тая чаша си е моя.    

Що на кацна ей при тоя?

 

Стига плувало така.

Марш от мойта Астика.

 

Вече, гледам, се напи.

Хайде бягай, отлети.

 

Хич не гледайте към мен.

Ще я пийна без проблем.

 

Топло, топло, ще се мре.   

Дайте бира, инак зле.

© Хийл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??