29 июл. 2009 г., 11:32

Тошко по натура и маймунка щура 

  Поэзия » Для детей
1567 0 18

 

http://world.mongabay.com/bulgarian/travel/files/p6191p.html

 

 

ТОШКО ПО НАТУРА

И МАЙМУНКА ЩУРА

 

Аз съм Тошко Африкански.

Както скитах се без страх

в джунглата хей тъй – по бански,

се с маймунка запознах.

 

Закачлива и шавлива –

заподскача, заигра...

И накрай без съпротива

банските ми тя съдра.

 

Ама че маймунка щура!

Ужким си играе с мен,

а пък иска по натура

да й лъсна засрамен...

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??