12 сент. 2007 г., 23:43

Тост 

  Поэзия
672 0 16
Отпивам от живота
на малки глътки,
търпеливо.
А много ми се иска
на екс да го гаврътна
и да живея бързо,
задъхано и жадно.
Да вдигнем тост
за щастието,
че сме живи!

© Нели Вангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??