Sep 12, 2007, 11:43 PM

Тост 

  Poetry
671 0 16
Отпивам от живота
на малки глътки,
търпеливо.
А много ми се иска
на екс да го гаврътна
и да живея бързо,
задъхано и жадно.
Да вдигнем тост
за щастието,
че сме живи!

© Нели Вангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??