Тост за нас
Мъжете плачат. И не само понякога.
Мъжете също имат ранимо сърце.
Мъжете обичат. И го казват понякога.
И техните ласки не са само с ръце.
Мъжете се влюбват. И любовта им е силна!
В живота мъжете се влюбват веднъж.
Мъжете обичат. С обич обилна!
Затова се гордеят с името "мъж".
Мъжете не мразят. Дори след изневяра.
Боли ги. Изпитват голяма злост.
За техните чувства няма везни, няма мяра.
За мъжете да пием. За тях вдигам тост!
© Ник Желев Все права защищены