2.03.2016 г., 11:52 ч.

Тост за нас 

  Поезия
537 0 7

Тост за нас

 

Мъжете плачат. И не само понякога.

Мъжете също имат ранимо сърце.

Мъжете обичат. И го казват понякога.

И техните ласки не са само с ръце.

 

Мъжете се влюбват. И любовта им е силна!

В живота мъжете се влюбват веднъж.

Мъжете обичат. С обич обилна!

Затова се гордеят с името "мъж".

 

Мъжете не мразят. Дори след изневяра.

Боли ги. Изпитват голяма злост.

За техните чувства няма везни, няма мяра.

За мъжете да пием. За тях вдигам тост!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??