4 янв. 2007 г., 13:59

Тотален срив  

  Поэзия
498 0 9
Как да те изгоня като те искам
и прашинка нужна ми е,за да литна,
мъничко любов-троха макар и суха-
нима отново ще следва разруха?

Тотален срив във Вселената-в душата,
отново за раздяла време ли настана?
Ами докога така ще сме двама-
два Ледени blockа-неразбиране?

Мълния черна е студа в сърцето ти
непростима се оказа моята любов за теб,
затова предпочете най-добре ще е
да се отречеш от нея и от мене.....
03.01.2007г.


© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??