22 дек. 2009 г., 13:42

Това да е краят! 

  Поэзия
1369 0 1

Това да е краят!

 

Лаконично се оставям
и само погледът ми играе.
Предавам ти трепетите си.

Душата ми изтича през очите,
с лекота се влива в теб.
Пиеш моите копнежи.

Пулсът ми изчезва, спира,
прави твоят по-реален.
Всъщност е приятно.

Само дето исках да ти кажа,
че съдбата ми предсказа
твоята смъртна целувка.

Само дето исках да ти кажа,
че те чакам в предишен век.
Там ще има повече природа!

© Ангел Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??