8 февр. 2013 г., 22:22

Това е краят 

  Поэзия » Любовная
950 0 0

Не искаше - но ме нарани

и сега боли ме от това.

Сърцето ми без време ти ранù,

остави ме скърбяща в самота.

 

Душата ми за тебе все крещи,

а лунната соната е към края.

Сълза гореща в очите ми блести,

сърцето ми прошепна "Това е края".

 

И няма смисъл от безчувствени лъжи,

аз знам, че всичко е измама.

Не казвай нищо, просто замълчи,

ние вече никога не ще сме двама.

 

И целувките ти фалшиви са дори,

а мисълта ти към другата е зная.

Любовта в душата ми гори, но

отлита бавно тя към рая. 

 

© Радина Цветанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??