7 авг. 2008 г., 19:58

Това е любовта, нали? 

  Поэзия
589 0 5

Това е любовта, нали?

 

И ти не си, и аз не съм.

Участваме във филма живот.

Не си във приказен сън,

а на съдбата си пилот.

 

Вече не сме аз и ти,

на нашето място са други.

Вече не сме каквито преди,

но същата от съня ти те буди.

 

Уж същите, а различни,

времето забързано минава.

Слети са душите хармонични,

вместо тях една цяла остава.

 

Това е любовта, нали?

Но тя с дните променя...

Понякога от нея боли,

но само тя

   тъгата с усмивка заменя.

 

Различни сме и същите пак,

от любов целите горим.

Знаем всеки наш знак

и щастието си заедно делим.

 


© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??