18 янв. 2009 г., 18:21

Това, което идва, си отива 

  Поэзия
535 0 3

ТОВА, КОЕТО ИДВА, СИ ОТИВА

 

Това, което идва, си отива.

Но защо ли е така?

Защо красивото умира?

Защо остава празна моята ръка?

Това, което идва, си отива.

Но защо да е така?

Защо при мене да не спира?

Защо една не стане нашата съдба?

Това, което идва, си отива.

Не искам с теб да е така.

Искам до мен да те има

чак до края на света.

Това, което идва, си отива.

Дано с теб не е така!

Дано и утре до мен да те има!

Дано не остана сама!

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??