ТОВА, КОЕТО ИДВА, СИ ОТИВА
Това, което идва, си отива.
Но защо ли е така?
Защо красивото умира?
Защо остава празна моята ръка?
Това, което идва, си отива.
Но защо да е така?
Защо при мене да не спира?
Защо една не стане нашата съдба?
Това, което идва, си отива.
Не искам с теб да е така.
Искам до мен да те има
чак до края на света.
Това, което идва, си отива.
Дано с теб не е така!
Дано и утре до мен да те има!
Дано не остана сама!
© Вики Todos los derechos reservados
ако и стихотворение се беше получило от това, цена нямаше да има