18 мар. 2021 г., 11:23

Това си ти! Откривам те навсякъде. 

  Поэзия » Любовная
583 1 1

Ти ли си? Вятърът, който гали косите ми.

Ти ли си? Слънцето, което заслепява очите ми.

Ти ли си? Луната, която наднича в моя прозорец.

Ти ли си? Звездата, моя среднощна компания.

Ти ли си? Дъждът, който мие сълзите ми.

Ти ли си? Облакът, който крие лицето ми.

Ти ли си? Птицата, която каца на моя прозорец.

Ти ли си? Ароматното цвете, което ми маха с листенце.

Ти ли си? Тъмната нощ, мое безсъние.

Ти ли си? Тайната болка в сърцето ми.

Ти ли си? Неотменната мисъл в ума ми.

 

Това си ти! Откривам те навсякъде.

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??