Позна ли ме?
Това съм аз -
усмихваща се с утринното слънце.
При теб дошла съм с капчиците дъжд
и с облак от мечти, по-сини от небе.
Сияеща от красота, пак в твоите прегръдки
красиви нощите въздишки ще раздават.
Това съм аз и в сънищата ти танцувам
под песен на капчуци с нежен звън,
облечена с любов и топлина за тебе,
днес влажните ми устни теб ще назовават.
© Ивелина Цветкова Все права защищены