26.01.2012 г., 10:23 ч.

Това съм аз 

  Поезия » Любовна
611 0 2

Позна ли ме?

Това съм аз -

усмихваща се с утринното слънце.

 

При теб дошла съм с капчиците дъжд

и с облак от мечти, по-сини от небе.

Сияеща от красота, пак в твоите прегръдки

красиви нощите  въздишки ще  раздават.

 

Това съм аз и в сънищата ти танцувам

под песен на капчуци с нежен звън,

облечена с любов и топлина за тебе,

днес влажните ми устни теб ще назовават.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??