Аз цялата съм
Пясък
и Море,
и черна мида
с перлено сърце,
и птичи крясък -
ехо
и небе
и светла сянка на едно дете,
и спомен,
и реалност,
и надежда...
Вземи ме!
С трепетни ръце
гребни по шепа пясък и вода
от плажа и от бурното море!
Това съм аз –
солена и прозрачна,
и тайнствена,
и лоша,
и добра...
връстница на Земята и Луната,
родена със последната зора...
това съм аз –
жена
или съдба!
© Христина Мандаджиева Все права защищены
Харесах...