Този ден беше безличен -
нямаше думи за свада.
Ехидни и методични
мъниста на връвта здрава.
Нищо особено - делник подстриган.
Даже прилежен в школото.
Вратата съвсем прилично
отвори път еднооко.
Сурна се като сипей,
повлече пясък и тиня.
Този ден бе високосен.
Един от нас си замина.
© Христина Комаревска Все права защищены