5.11.2009 г., 23:17 ч.

Този ден 

  Поезия » Философска
453 0 0

Този ден беше безличен -

нямаше думи за свада.

Ехидни и методични

мъниста на връвта здрава.

Нищо особено - делник подстриган.

Даже прилежен в школото.

Вратата съвсем прилично

отвори път еднооко.

Сурна се като сипей,

повлече пясък и тиня.

Този ден бе високосен.

Един от нас си замина.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??