Последен полет ви беше това.
Последният път към небесата.
За болка и мъка са тези слова,
за поредни жертви на съдбата.
Тъгувам за летците безутешно аз,
горчивина техните близки терзае!
Колко сълзи в сърцата, колко мраз
за двамата пилоти, отишли в безкрая!
© Георги Все права защищены