18 сент. 2021 г., 22:41

Трепет 

  Поэзия » Любовная
268 0 1

Лятото неусетно си отива,

студ вън всичко ще скове,

а ти все тъй си красива,

но сме от различни светове!

В сън се аз унасям,

сърце за теб тупти,

самотата едва понасям,

че ти си сал мечти!

 

Като ангел си невинна,

от очите ти сияе светлина,

пред мене ти пристигна

и ето - изчезна тъмнина!

Не мога аз да те забравя,

че освети ти моята нощ,

умна и нежна си - браво! -

пред теб злото губи мощ!

 

И ела ти тук - при мене -

да ме утеши твоята доброта,

любовта дава, а не взема,

че си най-хубава в света!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??