22 мар. 2021 г., 07:29

Трепетлики спасяват света 

  Поэзия » Гражданская
322 0 2

Здравомислеща сива мъгла

днес напира. Вините руши.

Хора бъбрят под строй. Аз мълча.

Разпознавам се в тези души.

 

От лицата ни гордост искри.

Куха дума е вече честта.

Хоризонтът бездруго се скри.

Трепетлики спасяват света.

© Плами Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??