22.03.2021 г., 7:29 ч.

Трепетлики спасяват света 

  Поезия » Гражданска
321 0 2

Здравомислеща сива мъгла

днес напира. Вините руши.

Хора бъбрят под строй. Аз мълча.

Разпознавам се в тези души.

 

От лицата ни гордост искри.

Куха дума е вече честта.

Хоризонтът бездруго се скри.

Трепетлики спасяват света.

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??