22 сент. 2020 г., 10:29

Трепти любовта 

  Поэзия » Любовная
402 1 1

Очите ти ангелски светят и

стопяват безкрайния мрак,

две души под вековни дървета

от страната на райския бряг

се отдават на пориви чисти,

на усмивки от звездни лъчи,

на докоснати звънки мъниста

под завеси от дръзки мечти!

Всеки цвят е разтворена нежност

устремена към идните дни и

сред цялата тази безбрежност

виждам слънцето в твойте очи!

Преизпълнен от вяра, с омая,

тиха радост, с любовни слова,

под лазурната зрима жарава -

с топъл полъх трепти любовта!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??