22.09.2020 г., 10:29 ч.

Трепти любовта 

  Поезия » Любовна
400 1 1

Очите ти ангелски светят и

стопяват безкрайния мрак,

две души под вековни дървета

от страната на райския бряг

се отдават на пориви чисти,

на усмивки от звездни лъчи,

на докоснати звънки мъниста

под завеси от дръзки мечти!

Всеки цвят е разтворена нежност

устремена към идните дни и

сред цялата тази безбрежност

виждам слънцето в твойте очи!

Преизпълнен от вяра, с омая,

тиха радост, с любовни слова,

под лазурната зрима жарава -

с топъл полъх трепти любовта!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??